September

Vi börjar så smått invänta vintern, och en tidig försmak på den fick vi som var i Kiruna onsdagen 20 september. Sista lägerdagen i Kiruna vaknade vi upp till ett vitt vinterlandskap 😊 Träningen fick planeras om. Nikkaluokta snöade inne, och vi fick ta en löptur i Kiruna istället. Med lite logistiska omprioriteringar tog vi oss alla hem. 

Väl i Gällivare var landskapet fortsatt sagolikt vackert vitt. Våra elever njöt av morgonpasset som tog oss från skolan upp på Dundret, pulsandes mellan rimfrostiga fjällbjörkar. Stämningen var på topp!

Vid denna tidpunkt vara våra fyror på sydligare breddgrader. Tio dagar i Livigno med lite varmare väder och storslagen natur stod på deras schema. Men bästa av allt var nog ända att gänget fick hänga 24/7. Dagarna fylldes med social samvaro och träningsturer som gänget nog kommer bära med sig länge!

Vi har även hunnit med en utflykt till Överkalix rullskidbana med våra äldre elever. Där slöt vi upp med aktiva och tränare från LTU. Kära återseenden med gamla elever och extra sparring var resultatet av denna dag som bestod av en sprint på förmiddagen och teknikträning på eftermiddagen.

I övrigt har den dagliga träningen flutit på i vår fina hemmamiljö!

Nu laddar vi framåt med träningsläger i Vuokatti vecka 42.

  

Senaste inläggen