November – december

Träningen rullar på. Vi åker  skidor på Hellnerstadion och Golfbanan. De tuffare passen kör vi på skidstadion medan vi gärna håller till på Golfbanan då vi kör våra A1-pass.  

 Vi har fortsatt vårt arbete med temat “att bibehålla fokus i utmanande situationer”. 15 november hade vi Linn Svahn på besök via länk. Hon berättade om sin karriär från juniortiden och vidare om som resa på väg tillbaka efter fallet i Ulricehamn för snart två år sedan. Hur hon trots ett misslyckat VM och missat OS hela tiden hållit fokus på vad hon kan påverka och att arbeta sig tillbaka. Det var en givande timme och vi fick en inspirationskälla att hämta kraft ur då utmaningarna kommer.  

I slutet på månaden anordnade vi den återkommande vinterskidskolan. Våra 4-or planerade och genomförde lägret med hjälp av de övriga eleverna som hjälpte till som tränare under passen. Det har varit roligt att se engagemanget och dagarna blev lyckade.

 

Säsongens första juniorcup är avverkad. Tävlingarna i Idre gav mersmak, och trots stor skara hemma pga. sjukdom fick vi många framskjutna placeringar och fina prestationer av gänget.

Även detta en inspirationskälla att hämta kraft ifrån 😊  

 

Senaste inläggen