Lägesrapport

Elitläger utfört av elitsatsande elitskidåkare – CHECK!

Nu är det klart! Årets läger i det vackra Vuokatti är nu avklarat.
Vuokattinvaaratestet är kört, tunneln har fått smaka på svenska stavspetsar, och finnarna har fått storstryk i Volleyboll. (Observera att det kan finnas eventuella felskrivningar i sista meningen)

Vi väntar nu med spänning på den första snön här i Gällivare, om vi inte räknar med den som med nöd och näppe höll sig i fast form tills den landade på våra alldeles för varma gräsmattor för att sedan återigen smälta och ta ny fart upp mot himlen i hopp om att snart, kanske till och med nästa helg få bibehålla sin kristallform liggande på de vackra skidspår som snart täcker vår fjällkommun.

Väl hemma har vi  följt idrottens röda tråd  samt tagit oss friheten att genomföra två synnerligen härliga jaktdagar. Vi har haft med oss matsäck och den har slunkit ner framför en sprakande  eld mitt ute i urskogen. Humöret har varit på topp och det har varit en salig blandning på sång och  samtalsämnen. (jakt brukar innebära att fälla vilt,  men det närmaste vi kom var sångfåglar utan vingar). Bilder från dessa evenemang kommer inom kort.  På återseende!

Senaste inläggen