Covid-19 Coronavirus

Tidigare i veckan beslutades det att all gymnasial undervisning ska ske på distans, fjärrundervisning, hemuppgifter med mera. Smittspridningen av coronaviruset ska förhindras och därför blev detta en nödvändig åtgärd. Detta innebär att all undervisning på Lapplands gymnasium ska fortgå enligt schema, men nu via distansbaserade upplägg.

För Skidgymnasiets del innebär det att all schemalagd träningstid kommer att genomföras individuellt av respektive skidgymnasieelev. Skidgymnasiet kommer således inte att genomföra några lärarledda träningspass så länge detta beslut råder. Träningen kommer att följas upp individuellt via träningsdagbok, telefon, e-post och andra distansbaserade lösningar. Ett förslag på träningsupplägg under schemalagd tid för veckorna 12-15 har publicerats här på hemsidan. Den teoretiska delen kommer att genomföras via hemuppgifter inom ramen för de områden som tas upp inom kurserna för Specialidrott.

För ytterligare information och senaste nytt kring händelseutvecklingen av Coronaviruset Covid-19 från Lapplands gymnasium kan ni klicka in på: http://www.lapplands.se/sv/

Senaste inläggen